عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

طالبان:به دنبال روابط حسنه با واشنگتن هستیم

طالبان:به دنبال روابط حسنه با واشنگتن هستیم وزیر خارجه دولت موقت طالبان با بیان اینکه طالبان با 16 کشور روابط رسمی دارد، گفت: «به دنبال روابط حسنه با واشنگتن هستیم و از آمریکا می‌خواهیم که ذخایر ارزی بانک مرکزی افغانستان را آزاد کرده و حقوق مردم افغانستان را به رسمیت بشناسد.»
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 15
کد خبر: ۱۴۷۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر «امیرخان متقی»، وزیر خارجه دولت موقت طالبان در مصاحبه با الجزیره گفت: «به دنبال قدرت گرفتن در افغانستان برای تمام کسانی که در دولت قبل فعالیت داشته و علیه ما سلاح به دست گرفتند، عفو صادر شد.»

متقی با بیان اینکه سیاست طالبان در همه زمینه‌ها متوازن است، افزود: «تلاش می‌کنیم تا تمام مردم افغانستان را گردهم جمع کنیم و این کار در حال انجام است.»

همچنین وزیر خارجه طالبان وجود اختلاف داخلی میان رهبران این گروه را رد کرد و آن را شایعه خواند.

وی درباره آموزش و اشتغال زنان در افغانستان اظهار داشت: در حال حاضر 14 هزار زن در بخش بهداشت و 92 هزار نیز در آموزش و سایر خدمات مشغول به کار هستند.

متقی ادامه داد: «ما اعضای طالبان را در نیروهای امنیتی و اطلاعاتی ادغام کردیم و به دنبال این هستیم که ارتشی قدرتمند در افغانستان ایجاد شود.»

وزیر خارجه طالبان گفت: فشارهای زیادی بر طالبان وارد شد، اما توانستیم امنیت در سراسر افغانستان تامین کنیم.

متقی با بیان اینکه طالبان با 16 کشور روابط رسمی دارد، اظهار داشت: «به دنبال روابط حسنه با واشنگتن هستیم و از آمریکا می‌خواهیم که ذخایر ارزی بانک مرکزی افغانستان را آزاد کرده و حقوق مردم افغانستان را به رسمیت بشناسد.»

این مقام ارشد طالبان از مقامات سیاسی دولت گذشته نیز درخواست کرد تا به افغانستان بازگشته و در مشاغل دولتی مشغول به کار شوند.

از طرف دیگر سهیل شاهین، از مقامات ارشد طالبان نیز تامین امنیت را مهم‌ترین دستاورد سال این گروه پس از تسلط بر کابل عنوان کرد.

شاهین گفت: طی یکسال گذشته تامین امنیت مهم‌ترین دستاورد ما بوده و این در حالی است که در سال‌های گذشته روزانه 300 نفر از مردم افغانستان جان خود را از دست می‌دادند و ناامنی در سراسر کشور وجود داشت.

شاهین با بیان اینکه درآمد افغانستان طی سال گذشته 200 درصد افزایش یافته، گفت: «فقر میراث دولت گذشته است و در حال حاضر نیز تحریم به رنج مردم افغانستان اضافه کرده است.»

این مقام طالبان درباره بازگشایی مدارس دخترانه نیز گفت: «مدارس دخترانه تا زمان تعیین تکلیف از سوی رهبران به حالت تعلیق درآمده و این نکته قابل عرض است که ما با آموزش دختران به شرط رعایت حجاب مخالفتی نداریم.»

شاهین درباره کشته شدن الظواهری و نگرانی همسایگان افغانستان نیز گفت: «رهبران طالبان از حضور الظواهری در کابل اطلاعی نداشتند و مرگ الظواهری تنها یک ادعا است که طالبان در حال بررسی آن است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار